La Perle - Bed & Breakfast Utrecht - Bed & Breakfast Utrecht

book nl

Een ruim stadsappartement

In het mooie museumkwartier in het centrum van Utrecht, omringd door de schoonheid van monumenten, musea, parken en grachten, vindt u La Perle.

La Perle is een ruim stadsappartement, dat meer biedt dan een luxe hotelsuite.

Hier kunt u resideren in kamers die niet zouden misstaan in een Frans Landhuis.

La Perle bestrijkt de bovenste twee etages van een gemeentelijk monument uit 1690, dat geheel gerenoveerd is. Om de hoek vindt u de bioscoop in het Louis Hartlooper complex en de gezellige terrassen van Ledig Erf. De Twijnstraat loopt parallel aan de fameuze Oude Gracht en op een steenworp afstand vindt u een wandelpark.

Tot uw beschikking staan: een prachtige ruime woonkamer met eigen keuken. De bank kan worden uitgeklapt tot een tweepersoonsbed. Op de tweede verdieping vindt u een grote romantisch-Franse slaapkamer met tweepersoonsbed en een 1-persoonsbed (boxspringmatrassen) en een sfeervolle badkamer met ligbad, douche en toilet.

In het halletje voor de slaapkamer staat nog een 1-persoonsbed.

La Perle biedt plaats aan 2-4 personen, een 5e persoon is mogelijk tegen bijbetaling.

…meningen van onze gasten…

Nice lodging with a beautiful style of a large livingroom and good kitchen facilities on the first floor above a fashion shop. A very special athomosphere makes a stay in this apartment a unique holiday experience. The friendly and considerate hosts add to this positive experience. After many visits to Utrecht this lodging is always our first choice.

book nl